Deya Salon

Maderoterapija

Je zanimiva in neobičajna tehnika, ki izhaja iz Kolumbije (madero = les).V svetu ima terapija z lesom starodavno poreklo iz vzhodnih kultur, kjer se leseni elementi uporabljajo za izvajanje masaže v različne (zdravstvene in sprostitvene) namene. Veliko takih tretmajev je iz kitajske in indijske medicine. Zasnovana je na anatomsko oblikovanih lesenih rekvizitih, kar je 100 % naravno in ne povzroča alergij na koži. Metoda predstavlja alternativo ročni masaži, ki razbija maščobne celice in celulit. Z uporabo lesenih valjarjev se močno stimulira limfni sistem, ta je zadolžen za izločanje toksinov iz telesa.

Z ritmični gibi valjarjev spodbudimo pretok limfe, s tem pa aktiviramo  metabolizem. Prednost uporabe teh rekvizitov je omogočanje intenzivnih pritiskov na fibrozni celulit in odpravo maščobnih celic s toksini vred.

KLASIČNA MADEROTERAPIJA

Z maderoterapijo se za razliko od navadne anticelulitne masaže dosegajo rezultati lažje in hitreje. Vzroki celulita so številni in še ne povsem odkriti. Med najpomembnejšimi vzroki je zastajanje tekočine, ki ovira normalno preskrbo celic s potrebnimi hranilnimi snovmi. Drugi vzroki so: dedovanje, stres, hormoni, nepravilna prehrana, premalo gibanja, nezadosten vnos tekočine, sedenje,…

Ob ustreznih spremembah nezdravega v bolj zdrav in aktiven življenjski slog, so možnosti za uspešno borbo proti celulitu zelo velike.

Leseni pripomočki nam omogočajo enakomeren pritisk na vseh problematičnih predelih, zato je maderoterapija zelo učinkovita in alternativa vsem aparaturam in ročni masaži za preoblikovanje telesa.

BRAZILSKA MADEROTERAPIJA

Enostavno HIT pri odpravi celulita in pomarančne kože

ZAKAJ?

Specialno oblikovano vakumske skodelice poskrbijo za neverjeten rezultat, ki je viden že po 1. terapiji, vse nadaljnje terapije pa rezultat samo še izboljšujejo.

6x bolj učinkovita od klasične maderoterapije.

S posebno oblikovanimi vakuumskimi skodelicami dosežemo globoko pod sloj tkiva, da lahko aktiviramo celice od znotraj.

UČINKI MADEROTERAPIJA

Bistvo anticelulitne maderoterapije je stimuliranje limfne drenaže, ki je prvi in osnovni korak pri odpravi celulita.

S stimulacijo limfe, nastane poleg estetske rešitve tudi detoksikacija in relaksacija celega telesa.

ZAGOTOVLJENI REZULTATI: zmanjšanja obsega telesa in izgube celulita!

– zmanjšuje se obseg telesa
– poveča se prekrvavitev
– izboljša metabolizem
– izločajo se toksini
– odvaja se odvečna voda iz telesa
– celulit izginja
– koža postane bolj napeta in čvrsta
– definira roke in noge
– oblikujejo se stegna in zadnjica

Ekskluzivne Storitve

Prepustite se nam razvajati

Kje smo
Cesta Ljubljanske brigade 23
1000 Ljubljana

Kontakt
Tel: 040 516 466